top of page

ARRANGEMENTEN

Het Elsmuseum biedt verschillende arrangementen aan. Zo kunt u een bezoek brengen tijdens de algemene openstelling waar onze gidsen u rond zullen leiden. Ook kunt u een groepsbezoek plannen, bijvoorbeeld als bedrijf- of familieuitjeuitje, of een bezoek brengen aan onze wisselende expositie. 

Na de rondleiding kunt u vertoeven aan de bar om een drankje te nuttigen, waaronder natuurlijk ook een Elske.

ALGEMENE OPENSTELLINGEN

Zie activiteitenkalender voor data.

 

Openingstijden:

13.00 - 17.00 uur

Toegangsprijzen: 

Volwassenen: € 5,00

Kinderen t/m 12 jaar: gratis

WISSELEXPOSITIE

In het Elsmuseum is ruimte voor een wisselende tentoonstelling van verschillende disciplines. Momenteel zoeken wij naar een leuke expositie, mocht u iets willen exposeren neem dan graag contact met ons op.

PARTIJEN EN EVENEMENTEN

Het Elsmuseum heeft een nauwe samenwerking met Els Events welke in het Elsmuseum verschillende mogelijkheden bieden, te denken aan activiteiten zoals, bruiloften, recepties, presentaties, babyborrels, verjaardagsfeesten, vergaderingen e.d., kijk voor meer informatie op de website van Els Events

GROEPSBEZOEK

Groepsbezoeken zijn voor minimaal 8 personen te boeken op alle dagen en tijden van de week.

 

De prijs per persoon bedraagt € 5,00.

De bezoeker ontvangt hiervoor een rondleiding van ongeveer een uur, inclusief het proeven van diverse museumdistillaten. Bovendien is de mogelijkheid aanwezig om, na afspraak, enige tijd door te brengen in de horecaruimte.

bottom of page