top of page

ARRANGEMENTEN

Het Elsmuseum biedt verschillende arrangementen aan. Zo kunt u een bezoek brengen tijdens de algemene openstelling waar onze gidsen u rond zullen leiden. Ook kunt u een groepsbezoek plannen, bijvoorbeeld als bedrijf- of familieuitjeuitje, of een bezoek brengen aan onze wisselende expositie. 

Na de rondleiding kunt u vertoeven aan de bar om een drankje te nuttigen, waaronder natuurlijk ook een Elske.

ALGEMENE OPENSTELLINGEN

20 november 2022

 

Openingstijden:

13.00 - 17.00 uur

Toegangsprijzen: 

Volwassenen: € 5,00

Kinderen t/m 12 jaar: gratis

PARTIJEN EN EVENEMENTEN

Het Elsmuseum heeft een nauwe samenwerking met Els Events welke in het Elsmuseum verschillende mogelijkheden bieden, te denken aan activiteiten zoals, bruiloften, recepties, presentaties, babyborrels, verjaardagsfeesten, vergaderingen e.d., kijk voor meer informatie op de website van Els Events

GEOLOGIE VAN HET BEEKSE LANDSCHAP

IVN Spau-Beek

Vanwege haar 25-jarig jubileum van de werkgroep Geologie exposeert het IVN Spaubeek een aantal maanden lang in het Elsmuseum met een tentoonstelling onder de titel 'Geologie van het Beekse landshap'.

Op de tentoonstelling is de geologie en onstaandswijze van het landschap van Beek en de omliggende dorpen in kaart gebracht.

 

Deze expositie laat zien hoe dit landschap is ontstaan aan de oppervlakte en in de diepte.


De expositie is te bezichtigen tijdens de Algemene Openstellingen tussen 13.00 en 17.00 uur, of via IVN te boeken.

GROEPSBEZOEK

Groepsbezoeken zijn voor minimaal 8 personen te boeken op alle dagen en tijden van de week.

 

De prijs per persoon bedraagt € 5,00.

De bezoeker ontvangt hiervoor een rondleiding van ongeveer een uur, inclusief het proeven van diverse museumdistillaten. Bovendien is de mogelijkheid aanwezig om, na afspraak, enige tijd door te brengen in de horecaruimte.

bottom of page